Μετατροπή VHS σε Ψηφιακά μέσα

Μετατροπή Ταινιών από Κασέτα σε Ψηφιακό DVD

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΣΕΤΑ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΣΚΟ DVD


Μην αφήνετε το χρόνο να καταστρέφει τις κασέτες video που έχετε σε συρτάρια και ντουλάπες!
To PhotoRomeo μετατρέπει τις παλιές σας κασέτες βίντεο σε DVD, ώστε να μπορείτε να τις απολαμβάνετε στην τηλεόραση (μέσω dvd player) ή στον Υπολογιστή σας, όποια στιγμή θέλετε σε τέλεια εικόνα! Επίσης Ανεβάστε παλιά σας βίντεο στο facebook και στο youtube με απίστευτη ευκολία!

Βιντεοκασέτα VHS ή Μini DV ή Ηi8 ή Digital 8 και μετατροπή σε DVD.

Βιντεοκασέτες VHS, Hi-8, MiniDV, Digital 8

Η ζωή μιας κλασικής βιντεοκασέτας εξαρτάται από το πέρασμα του χρόνου αλλά και από τις συνθήκες φύλαξης της.

Τα τελευταία χρόνια, οι συσκευές αναπαραγωγής βίντεο γίνονται όλο και πιο σπάνιες. Αν και τεχνικά εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν. Οι κασέτες μπορεί να έχουν μικρή αξία, αλλά στο περιεχόμενο τους συμπεριλαμβάνουν μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Μετατρέποντας τες σε ψηφιακή μορφή, μπορείτε να διατηρήσετε αυτές τις αναμνήσεις ζωντανές για πάντα αλλά και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. 

·        Ζήστε ξανά τις όμορφες στιγμές σας του γάμου σας, της βάπτισης των παιδιών σας, των αγαπημένων σας προσώπων που δεν είναι πια μαζί σας.

Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε όλες τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ψηφιακή μορφή!


  Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο των ταινιών σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας για χρόνια, χωρίς κανένα κίνδυνο φθοράς ή απώλειας.

  • Οι ταινίες είναι ευάλωτες στο χρόνο λόγω της ευαισθησίας τους στα μαγνητικά πεδία. Εάν δεν αποθηκεύονται ή δεν αντιμετωπίζονται σωστά, μπορεί να αλλοιωθούν γρήγορα. Επιπλέον η υγρασία και η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πρωτότυπο υλικό σας, αλλά μπορεί και να σπάσει η κασέτα
  • Το φυσικό αρχείο μετατρέπεται σε ψηφιακή έκδοση, οπότε αν το πρωτότυπο χαθεί ή καταστραφεί, μπορείτε να έχετε πρόσβαση πλέον από ψηφιακό σας αντίγραφο..
  • Μπορείτε πλέον εύκολα να αναζητήσετε και να αρχειοθετήσετε το υλικό σας.
  • Με την μετατροπή του υλικού, εύκολα μπορείτε να το μεταφέρετε (με ένα USB Stick), αλλά μειώνεται και ο χώρος αποθήκευσης από τις ογκώδεις ταινίες.
  • Αποτελούν μοναδικά δώρα!


Περάστε από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή, μετατρέποντας τις κασέτες σας σε DVD / CD


Είστε …συλλέκτες αναμνήσεων; Και ποιος δεν είναι! Ήρθε η στιγμή να δείτε και να ξαναζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας που είναι αποθηκευμένες σε αναλογικά μέσα αναπαραγωγής.

Στο επαγγελματικό μας εργαστήριο διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό για την μετατροπή όλων των τύπων οικιακών και επαγγελματικών κασετών σε ψηφιακές δηλαδή: VHS, 8mm, Hi8, Digital8, DV, mini-DV κλπ. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε και τις κασέτες Aμερικάνικου συστήματος (NTSC) σε ψηφιακές.

Κατά την διάρκεια της μετατροπής χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας αναλώσιμα DVD και CD, τα οποία παίζουν σε όλες τις οικιακές συσκευές (DVD player, Bluray player, υπολογιστές και laptop) ώστε να μπορείτε να τα διατηρήσετε αναλλοίωτα για πάρα πολλά χρόνια.

μετατροπή VHS σε DVD2

“Το δώρο των αναμνήσεων. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά στον κόσμο που να είναι πιο πολύτιμα.”

Μεταφορές VHS σε DVD

Η μεταφορά των πολύτιμων οικογενειακών στιγμών από κασέτες VHS σε DVD έχει μεγάλη ζήτηση σήμερα και αυτό δεν ισχύει μόνο για παλιές κασέτες VHS, αλλά και οποιεσδήποτε βιντεοκασέτες που χρησιμοποιούνται για να αποτυπώσουν αυτές τις ειδικές οικογενειακές αναμνήσεις από χρόνια πριν. Πολλές οικογένειες έχουν αναντικατάστατες αναμνήσεις αποθηκευμένες σε αυτές τις κασέτες VHS και άλλες ταινίες. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να μεταφέρετε τις κασέτες VHS σε ψηφιακή μορφή και όπως λέει και η παροιμία: καλύτερα αργά παρά ποτέ!

Η ιστορία του VHS

Η λέξη VHS είναι η συντομογραφία του Video Home System, το οποίο αναπτύχθηκε από την JVC τη δεκαετία του περίπου 1970. Αλλά μόλις τη δεκαετία του 1990 οι οικογένειες θα υιοθετούσαν εκτενώς τη μορφή εγγραφής και προβολής βίντεο. Το VHS ήταν η πιο δημοφιλής μορφή στις μέρες εκείνες, κάποιος θα πήγαινε σε ένα κατάστημα πωλήσεων βίντεο ή σε ένα βιντεοκλάμπ, για να νοικιάσει τις τελευταίες ταινίες για παρακολούθηση στο σπίτι.


Πολλά οικογενειακά βίντεο, γάμοι και πάρτι γενεθλίων οικογενειών χρησιμοποίησαν τη μορφή VHS. Τα περισσότερα σπίτια είχαν έναν βίντεο player VHS στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οπότε ήταν εύκολο να μοιραστούν βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αμέτρητα σπίτια που έχουν παλιές οικογενειακές ταινίες στο VHS. Ορισμένες από αυτές τις ταινίες μπορεί να είναι 30 ετών και άνω. Και δεν θα διαρκέσουν για πάντα.

Μετατροπή VHS σε Ψηφιακά 3

Μερικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο κατασκεύασαν μηχανήματα VHS. Αυτές ήταν συχνά συσκευές βίντεο αναπαραγωγής VHS, συσκευές εγγραφής και κάμερες. Κάποιες από τις εταιρείες αυτές ήταν η JVC, η Sony, η Panasonic, η Teac και η Samsung. Επίσης υπήρχαν και πολλές εταιρείες που παρήγαγαν ταινίες VHS με τον πιο δημοφιλή κατασκευαστή ταινιών VHS την BASF.

Ένα πακέτο ψηφιοποίησης από το Photoromeo είναι το τέλειο δώρο για κάποιον που αγαπάτε ή μια απόλαυση για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τις ανεκτίμητες ταινίες, βίντεο ή φωτογραφίες σας να κάθονται κάπου σε ένα συρτάρι. Ψηφιοποιήστε τα σήμερα και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ!


Υπηρεσίες αποκατάστασης βίντεο VHS

Πολλές ταινίες VHS από τα πολλά παιξίματα, φθείρονται γρήγορα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάποιες κασέτες καταγράφηκαν τη δεκαετία του 1980, αυτό σημαίνει ότι είναι άνω των 30 ετών. Για πολλά χρόνια, αυτές οι κασέτες συχνά υποφέρουν από κακή αποθήκευση και η φθορά της κασέτας θα είναι εμφανής με απώλεια εικόνας και ήχου.


VHS σε DVD και ψηφιακές μορφές: Οι επιλογές μεταφοράς σας

Η μεταφορά των βίντεο σας δεν περιορίζεται μόνο στη μορφή DVD. Οι συσκευές αναπαραγωγής DVD είναι λιγότερο δημοφιλείς σε σπίτια και ακόμη και σε υπολογιστές σήμερα. Οι θύρες USB είναι πλέον κοινές σε υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις και ακόμη και κινητά τηλέφωνα αυτές τις μέρες. Έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε τα βίντεο σας VHS σε ένα USB memory stick. Αυτά διατίθενται σε φόρμες USB2, USB3 και USB-C. Το USB memory stick θα περιλαμβάνει αρχεία κατάλληλα για χρήση στη συσκευή σας. Οι δημοφιλείς μορφές είναι mpeg2 και mpeg4 για βίντεο. Το Mpeg4 (επίσης γνωστό ως mp4) μπορεί εύκολα να μεταφορτωθεί σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ή σε πλατφόρμες βίντεο όπως το YouTube ή το Vimeo, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε εύκολα τα βίντεο σας στο διαδίκτυο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια μορφή είναι η καλύτερη, φροντίστε να μας ρωτήσετε και θα σας προτείνουμε την πιο βολική εναλλακτική λύση για εσάς.


Εξαγάγετε φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό σας τηλέφωνο

Έχετε ένα παλιό iPhone, iPad, τηλέφωνο Android ή tablet που έχει φωτογραφίες ή βίντεο που θέλετε να διατηρήσετε; Μπορούμε επίσης να μεταφέρουμε σχεδόν οποιοδήποτε από τα αρχεία σας σε DVD ή USB. Αυτή η υπηρεσία ήταν δημοφιλής σε πελάτες που έχουν ένα τηλέφωνο ηλικίας λίγων ετών που δεν χρησιμοποιούν πλέον. Αλλά αυτά τα τηλέφωνα έχουν συχνά ανεκτίμητες οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο που έχουν εγγραφεί και αποθηκευτεί από το τηλέφωνό τους. Διαθέτουμε τα εργαλεία λογισμικού και την εμπειρία για τη συλλογή των δεδομένων του τηλεφώνου σας και την παρουσίασή σας σε ένα DVD ή USB memory stick, την επιλογή σας.


Οι τελικές επιλογές μορφής βίντεο:

Όταν μας ζητάτε να μεταφέρουμε το VHS ή άλλα βίντεο σας σε ψηφιακά μέσα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Αυτά περιλαμβάνουν:


DVD

Τα βίντεο σας θα εγγραφούν σε δίσκο DVD-R. Αυτοί οι δίσκοι μπορούν να αναπαραχθούν στις περισσότερες αυτόνομες συσκευές αναπαραγωγής DVD και DVD σε υπολογιστές.


USB Memory Stick

Σας παρέχουμε στο κατάστημα μας ένα memory stick 16, 32gb ή και 64gb


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μεταφέρετε τις κασέτες VHS σε DVD και ψηφιακό USB τώρα!

Εάν έχετε κασέτες VHS ή άλλες ταινίες ή ταινίες που χρειάζεστε να μεταφέρετε, επικοινωνήστε σήμερα για να λάβετε μια προσφορά. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πόσες ταινίες έχετε και κατά προσέγγιση τον χρόνο τους. Στη συνέχεια μπορούμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για τη δουλειά σας. Μπορείτε να μεταβείτε στο Photoromeo στούντιο ή μπορούμε να κανονίσουμε τον ταχυμεταφορέα μας να παραλάβει τις ταινίες σας.

Μετατροπή κασέτας ήχου σε CD - USB Stick

Πριν από μερικές δεκαετίες, οι κασέτες ήχου ήταν το κύριο μέσο για τη διατήρηση σημαντικών συνομιλιών ή τραγουδιών. Αλλά με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι κασέτες ήχου έχουν μείνει πίσω και τα CD έχουν πάρει τη θέση τους. Το πρόβλημα με τις κασέτες ήχου είναι ότι αρχίζουν να χειροτερεύουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και οι συσκευές αναπαραγωγής κασετών γίνονται ξεπερασμένες. Εάν έχετε αποθηκεύσει κάτι σημαντικό στις κασέτες ήχου, είναι καλή ιδέα να μεταφέρετε τις κασέτες σας σε CD ή σε USB Stick.

metatropi-kasetas-ixou-se-cd

Επιπλέον, εγγυώμεθα για τα αποτελέσματα και για την συνέπεια μας!