Φωτογραφίες Διαβατηρίου – Ταυτότητας - Διπλώματος - Σχολικές

Οι φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου καθώς και οι φωτογραφίες για δίπλωμα οδήγησης, έχουν κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να τηρηθούν για να μην υπάρχουν προβλήματα, ώστε να σας τις επιστρέψουν.

Σας παραθέτουμε κάποιες απλές οδηγίες, ώστε η φωτογραφία σας να τηρεί τις προδιαγραφές και συγχρόνως να είναι και όμορφη.

Ακόμα δίνουμε την δυνατότητα σε όσους αδυνατούν να έρθουν στο Studio μας για την φωτογράφηση ταυτότητας, διαβατηρίου Διπλώματος κλπ, με ένα τηλεφώνημα στο 6944 804190 ή στο 210 5544056 να κλείσουμε ένα ραντεβού και να έρθουμε στο χώρο σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

  1. Αποφύγετε τα λεύκα ρούχα. Λόγο του ότι υπάρχει λευκό φόντο στο στούντιο, καλό θα ήταν να μην φοράτε λευκό πουκάμισο, η λευκό μπλουζάκι.
  2. Προσοχή στα μαλλιά, δεν πρέπει να κρύβουν το πρόσωπο, ή τα αυτιά.
  3. Το πρόσωπο πρέπει να κοιτάζει ευθεία το φακό, χωρίς χαμόγελο ή γκριμάτσες.
  4. Απαγορεύεται να φοράτε καπέλο ή γυαλιά ηλίου, ή γυαλιά με σκούρους φακούς. Αν η φωτογραφία αφορά δίπλωμα οδήγησης, αφαιρούνται τα γυαλιά.
  5. Αποφύγετε μακιγιάζ έντονο.
  6. Ο άνδρας πρέπει να είναι φρεσκοξυρισμένος, η εκτός και αν έχει μούσι η γενειάδα.
  7. Οι φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου είναι έγχρωμες, διαστάσεων 4x6cm, και πρέπει να είναι πρόσφατες. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε φωτογραφίες παλαιότερες και με άλλες διαστάσεις, δεν ισχύουν.
  8. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ όταν θα παραλάβετε τις φωτογραφίες σας από το PhotoRomeo Studio, ώστε να μην ακουμπήσετε τα δάκτυλα σας, ειδικά πάνω στο πρόσωπο γιατί θα μείνουν σημάδια και οι φωτογραφίες θα είναι άχρηστες.
  9. Καλό θα ήταν επίσης πριν μας επισκεφθείτε στο φωτογραφείο μας, να επικοινωνήσετε για ένα ραντεβού ώστε να βεβαιωθείτε ότι το στούντιο είναι ελεύθερο.
  10. Οι παραπάνω διαστάσεις φωτογραφίας τύπου διαβατηρίου ισχύουν για ελληνικό διαβατήριο. Φωτογραφίες τύπου διαβατήριο για άλλες χώρες για παράδειγμα Αλβανία, Ρωσία, Πακιστάν, Πολωνία, Γαλλία κ.λ.π ισχύουν άλλες διαστάσεις.
fotografies-diavatiriou-tautotitas
fotografies-kartas-psifiakou-taxografou

Φωτογραφία Κάρτας Ψηφιακού Ταχογράφου


Για την κάρτα ψηφιακού ταχογράφου χρειάζονται, εκτός των άλλων δικαιολογητικών μια φωτογραφία τύπου διαβατηρίου  σε ψηφιακή μορφή και υπογραφή ειδικών προδιαγραφών, επίσης σε ψηφιακή μορφή CD - DVD

fotografies-taftotitas

Φωτογραφίες Αστυνομικής Ταυτότητας

Για τη φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας ισχύουν σχεδόν όλοι οι κανόνες τύπου διαβατηρίου με την διαφορά ότι η φωτογραφία τυπώνετε σε ειδικό χαρτί, είναι ασπρόμαυρη, τετράγωνη διαστάσεων 3,6 x 3,6 cm

fotografies-adeias-paramonis-visa

Φωτογραφίες Άδειας παραμονής, Φωτογραφίες για Βίζα

Οι φωτογραφίες για βίζα, άδεια παραμονής κλπ βγαίνουν ανά τετράδα είναι έγχρωμες και διαστάσεων 3,5 x 4,5 cm (ανάλογα με την χώρα που επιθυμείτε να ταξιδέψετε)   

fotografia-paso-panepistimiou

Φωτογραφίες Πάσο Πανεπιστημίου

Φωτογραφίες για πάσο είναι τετράγωνες, έγχρωμες, διαστάσεων 3,6 x 3,6 cm. 

fotografia-oploxrisias-adeias-kinigiou

Φωτογραφίες Οπλοχρησίας, Άδειας Κυνηγιού

Οι φωτογραφίες οπλοχρησίας είναι τετράγωνες, έγχρωμες, διαστάσεων 3,6 x 3,6 cm. .

sxolikes-fotografies

Σχολικές Φωτογραφίες

Οι σχολικές φωτογραφίες βγαίνουν ανά τετράδα, έγχρωμες, διαστάσεων 3,5 x 4,5 cm