Η παρακάτω gallery αποτελεί ένα ενδεικτικό δείγμα φωτογραφιών από γονείς που εμπιστεύθηκαν το PhotoRomeo Studio, σε μια πολλή σημαντική στιγμή της ζωής τους. Προσπαθούμε σε κάθε φωτογραφική εργασία μας , να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να είσαστε εσείς ευχαριστημένοι, γιατί εσείς είστε η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Για αυτούς τους παραπάνω λόγους εμείς θα σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για τα φωτογραφικά μας πακέτα, αλλά και τις πολύ αξιόλογες προτάσεις μας για την βάπτιση του παιδιού σας. Θα σας παραδώσουμε όλο το αρχείο των φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση χωρίς το λογότυπο της εταιρείας μας για τις επιλογές σας. Θα επεξεργαστούμε όλες τις φωτογραφίες που θα επιλέξετε για τα άλμπουμ σας.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας. Γνωρίστε μας από κοντά στον χώρο μας και μιλήστε μας για αυτό που εσείς θα θέλατε στην βάπτιση του παιδιού σας.

Το πάθος μας για την εικόνα, στατική και κινούμενη, η τεχνογνωσία μας, αλλά και η συνεργασία με ανθρώπους αποτελεί για εμάς κινητήρια δύναμη για δημιουργικότητα και έμπνευση. Κάθε βάπτιση είναι ξεχωριστή και έτσι την αντιμετωπίζουμε, ώστε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία αλλά και αποτέλεσμα φωτογράφισης. Στόχος μας είναι να αποτυπώνουμε μοναδικές στιγμές και αυθόρμητες εκφράσεις σας και να δημιουργούμε καλλιτεχνικές φωτογραφίες και ξεχωριστά βίντεο που θα αφηγούνται την ιστορία από την μέρα της βάπτισης.

Βάπτιση της Μαρίας Βαλέριας

Βάπτιση της Ραφαέλας

Βάπτιση της Ναταλίας στο Ναύπλιο

Βάπτιση του Άγγελου στην Ζάκυνθο

Βάπτιση της Αργυρώς

Βάπτιση του Άγγελου