Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας

Το Photoromeo Studio ιδρύθηκε από τον Ρωμαίο Νάτση με την ιδιότητα ως φωτογράφος Γάμων, βαπτίσεων και υπηρεσιών φωτογράφισης, ψηφιακής επεξεργασίας φωτογραφίας - βίντεο, βιντεοσκοπήσεων γάμου και βάπτισης. Η όρεξη και το πάθος μου, επικεντρώνεται στο να απαθανατίζω κάθε μαγική και χαρούμενη στιγμή της ζωής σας και με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες μας, χαράζουμε μια ζωντανή ανάμνηση που θα φωλιάζει για πάντα στις καρδιές σας.

Πάντα από τα εφηβικά μου χρόνια υπήρχε ο πόθος και η αγάπη για την φωτογραφία, όπου αυτό φούντωνε όλο και περισσότερο μέσα μου. Πλέον τώρα εργάζομαι και προσφέρω τις δυνατότητες μου στο δικό μου χώρο στο Photoromeo Studio.

Κύριος στόχος μου είναι να προσφέρω κάτι πολύ φανταστικό και εξαιρετικό πάνω σε κάθε ξεχωριστή και όμορφη στιγμή της ζωής σας, που μαζί σας θα αισθανθούμε και εμείς την ένταση και ιδιαιτερότητά της.

Δημιουργούμαι μια αξέχαστη ανάμνηση μέσα από ένα καλλιτεχνικό τρόπο.

Η χαρά σας γίνεται το κίνητρο μας, όπου μας οδηγεί να δημιουργηθεί και να ολοκληρωθεί ένα παζλ με τις ποιο όμορφες εικόνες και συναισθήματα ανθρώπων που αποφασίζουν να ενώσουν και να ομορφύνουν την ζωή τους.

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας!

ROMEO NACI

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

“Ρωμαίο σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί μέσα από τον φακό σου, κράτησες ανεξίτηλες τις ωραιότερες και ομορφότερες στιγμές της ζωής μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο Μπράβο, Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σου.”