Εκτύπωσε τις αγαπημένες σου Φωτογραφίες σε αντικείμενα

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες  ή το κείμενο σας, μεταμορφώνοντας με το δικό σας ταπεραμέντο τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Εκτύπωση σε μπλούζες, διαφημιστικά καπέλα, ημερολόγια, εκτύπωση φωτογραφίας σε kappafix, εκτύπωση πόστερ και αφίσες με την δική σας φωτογραφία, εκτυπώστε τις δικές σας φωτογραφίες σε καμβά.

ektyposi-kapelou-diafistikou

Εκτύπωση διαφημιστικού καπέλου

Έχετε επιχείρηση, τυπώστε καπέλα με το λογότυπο της επιχείρησης σας ή με οποιοδήποτε άλλο μήνυμα, καθώς ο τρόπος αυτός αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή μέθοδο διαφήμισης και προβολής των σύγχρονων εταιριών, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ενέργεια της εκτύπωσης καπέλων αποτελεί μια εξαιρετική διαφήμιση, καθώς δωρίζοντας ένα καπέλο στον πελάτη σας, φορώντας το, προβάλλει άμεσα και αποτελεσματικά, το διαφημιστικό μήνυμα σας και το λογότυπο της εταιρείας σας στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

ektiposi-fotografias-sas-se-mplouza

Εκτύπωση Μπλούζας

Εκτυπώστε το Παιδικό μπλουζάκι των γενεθλίων με το θέμα που επιθυμείτε. Θα δημιουργήσουμε ένα t-shirt που μπορεί να το φορέσει το παιδάκι σας στα γενέθλιά του. Πρωτοτυπήστε με την δυνατότητα να φορέσετε το ίδιο μπλουζάκι με το παιδί σας και η Μαμά και ο Μπαμπάς.

Δημιουργήστε ένα προσωποποιημένο T-Shirt “Ο Καλύτερος Μπαμπάς” για τον Μπαμπά σας και προσθέστε το κείμενό σας ή το όνομά σας και κάντε το δώρο, για να του δείξετε πόσο τον αγαπάτε, στη γιορτή του ή στα γενέθλιά του!

ektiposi-ton fotografion-sas

Εκτύπωση των φωτογραφιών σας

Τυπώστε την φωτογραφία σας με το κείμενο σας και συνδυάστε το με μια κλασική και διαχρονική επιλογή κορνίζας. Δημιουργήστε μια προσωποποιημένη φωτογραφία με τη δική σας φωτογραφία και αφιέρωση , προσφέροντας ένα εντυπωσιακό δώρο σε αυτούς που θέλετε να τους δείξετε την αγάπη σας.

ektiposi-fotografias-se-kappafix

Εκτύπωση φωτογραφίας σε kappafix

Το kappa fix είναι πολύ ελαφρύ αυτοκόλλητο φύλλο με αφρό πολυουρεθάνης στο εσωτερικό του και είναι ενισχυμένο με φύλλο αλουμινίου. Η χρήση του είναι για έκθεση φωτογραφιών. Αυτό το καθιστά μια πολύ γρήγορη και προσιτή λύση για όσους θέλουν να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους.


Δυνατότητα απευθείας ψηφιακής εκτύπωσης

Επικόλληση & πλαστικοποίηση φωτογραφίας 

Διατίθεται σε πάχος 5mm και 10mm

ektiposi-fotografias-sas-imerologio

Εκτύπωση ημερολόγιου με τις δικές σας φωτογραφίες

Δώδεκα μήνες γεμάτοι με τις ομορφότερες αναμνήσεις και στιγμές σας. Αντλούμε έμπνευση για το σχεδιασμό από τα δημοφιλέστερα θέματα του έτους όπως τα Χριστούγεννα, τις διακοπές , την οικογένεια , τα μωρά, το Γάμο και τη Βάπτιση, τα Ρομαντικά ζευγάρια και πολλά άλλα. Απολαύστε κάθε μήνα και μια διαφορετική φωτογραφία της επιλογής σας από τις ομορφότερες στιγμές σας. Προσαρμόστε το γάμος σας, μια εκδρομή της οικογένειά σας, μια αξέχαστη γιορτή με τους φίλους σας ή και τις διακοπές σας.

ektiposi-poster-kai-afisas-me-tin-diki-sas-fotografia

Εκτύπωση πόστερ και αφίσες με την δική σας φωτογραφία

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβά, άριστης ποιότητας εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα και σε μεγάλη γκάμα μεγεθών. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί τελάρο.


Ο καμβάς είναι ένα πρωτότυπο υλικό καθώς μπορούμε να εκτυπώσουμε μια φωτογραφία επάνω του. Το υλικό αυτό είναι σαν καραβόπανο με πολλούς μικρούς πόρους. Η φωτογραφία πάνω σε καμβά παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή, που παραπέμπει λίγο και σε ζωγραφική. Είναι ένα πολυ εύκαμπτο υλικό και είναι το ιδανικό υλικό για τελάρωμα.

Εκτυπώστε τις δικές σας φωτογραφίες σε καμβά

Εκτυπώστε τις δικές σας φωτογραφίες σε καμβά και στολίστε τον τοίχο του σπιτιού σας ή τον χώρο εργασίας σας. Η ποιότητα κατασκευής και η οικονομική τιμή του καμβά, οδηγούν σε μια ιδανική επιλογή διακόσμησης του χώρου σας. 

Με υψηλής ποιότητας ψηφιακούς εκτυπωτές και υψηλής ποιότητας υλικών η εκτύπωση αποτυπώνει με απόλυτη πιστότητα κάθε λεπτομέρεια του θέματος.

Στείλτε μας την φωτογραφία σας στο info@photoromeo.gr ή ανεβάστε το στο wetranfer, επιλέξτε από τις παρακάτω διαστάσεις και θα σας παραδώσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Τέλος πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση θα σας αποστείλουμε το τελικό επεξεργασμένο δείγμα για να το εγκρίνετε.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Καμβάς 20x20cm - Καμβάς 20x25cm

Καμβάς 20x30cm - Καμβάς 30x30cm

Καμβάς 30x40cm - Καμβάς 30x45cm

Καμβάς 40x40cm - Καμβάς 40x50cm

Καμβάς 40x60cm - Καμβάς 50x60cm

Καμβάς 50x70cm - Καμβάς 60x70cm

Καμβάς 60x90cm - Καμβάς 70x100cm

ektiposi-fotografias-sas-se-kamva