Εκτύπωση Φωτογραφιών

ΜΗ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ… ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ!

Το κλασικό και παραδοσιακό πάντα εκπέμπει κάτι το πολύ ιδιαίτερο και όμορφο. Τα όμορφα τυπωμένα δείγματα θα μπορούσαν να είναι το πολύτιμο πράγμα για εκείνους που τους αρέσουν οι τύποι άλμπουμ. Μέσα από αυτό αγγίζετε τις σελίδες τους, τις ξεδιπλώνετε και νιώθετε τη διακριτική μυρωδιά του βιβλίου. Είναι μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία από τη σάρωση των εικόνων στην ψηφιακή σας συσκευή.

Στο PhotoRomeo Studio μπορούμε να παραλάβουμε 20-40 εικόνες και να τις ταξινομήσουμε σωστά, ώστε να έχετε αυτό το μοναδικό άλμπουμ φωτογραφιών. Θα εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες σας είτε μεμονωμένα, είτε θα δημιουργήσουμε και θα εκτυπώσουμε ένα άλμπουμ.

Μπορείτε επίσης να το συνθέσετε και μόνοι σας ή μπορείτε να το παραγγείλετε και να το στείλετε π.χ. σε ένα μέλος της οικογένειας σας. Το κυριότερο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δώρο και να το στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μερικά ζευγάρια θέλουν να παραγγείλουν το άλμπουμ φωτογραφιών για την επέτειο τους. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και αν έχετε διπλή σκέψη για τις πιθανές επιλογές ή πακέτα, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@photoromeo.gr ή στο τηλέφωνο 6944804190. Μπορούμε να συζητήσουμε ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή με βάση την περίσταση: ένα άλμπουμ γάμου, επέτειος, γενέθλια, γενέθλια ενός νεογέννητου.


Δεν υπάρχει περιορισμός για τον αριθμό των σελίδων και φωτογραφιών, ωστόσο, προτείνουμε τη δημιουργία του άλμπουμ με τουλάχιστον 50 φωτογραφίες.

ektiposi-fotografias-sas-se-kamva